PRISTATYTAS „NISSAN JUKE NISMO" KONCEPCINIS MODELIS / Ivuana / Naujienos

PRISTATYTAS „NISSAN JUKE NISMO" KONCEPCINIS MODELIS

Žemesnis, greitesnis ir iš pažiūros dar įspūdingesnis - „Nismo" patirtis iš naujo apibrėžia „Nissan Juke"

  • §„Nissan Juke Nismo" koncepcinis modelis suteikia galimybę pirmą kartą žvilgtelėti į „Nismo" ateitį.
  • §Specialiai sukurtos kėbulo detalės pagerina išvaizdą ir aerodinaminį efektyvumą.
  • §Daugiau galios iš variklio.
  • §Kietesnė važiuoklė ir platesni ratai, geresniam valdymui.
  • §Sportiška interjero apdaila.
  • §Dekoruotas „Nismo" spalvomis.

„Nissan Motor Co., Ltd" atskleis „Nismo" ateities planus. Neabejotina Tokijo automobilių parodos žvaigžde tapo „Nissan Juke Nismo", idėja, kaip gali atrodyti itin sėkmingo kompaktiškocrossoversportinis variantas.

 

Savo išskirtiniu dizainu „Nissan Juke" iš naujo perrašė konkurencingo B segmento taisykles, beto „Juke Nismo" koncepcinis modelis yra dar įspūdingesnis nei serijinė jo versija. Jis žemesnis, platesnis ir stabilesnis. Net stovėdamas vietoje jis rėkte rėkia, kad jis yra sportinis automobilis.

 

Automobilius mylinčiai auditorijai, ieškančiai automobilio, kuris išreiškia aštrią asmenybę, skirtas „Juke Nismo" koncepcinis modelis išryškina standartinio automobilio išskirtinumą.

 

„Nissan Juke" pasaulinių pardavimų sėkmė nuvijo šalin abejonę, kad klientai ieško kažko kito", - sakė Andy Palmer, „Nissan Motor Co., Ltd" vyresnysis viceprezidentas. „Juke Nismo" koncepcinis modelis perkelia šią idėją į naują lygmenį. Jis energingas, išskirtinis ir labai tikėkimės bus labai trokštamas".

 

Automobilis dekoruotas „Nismo" ženklo spalvomis - perlamutrine balta su raudonais akcentais. „Juke Nismo" koncepciniam modeliui kėbulo apdailą kūrė „Nismo" aerodinamikos specialistai, kurie savo įgūdžius išlavino tobulindami lenktyninių automobilių kėbulo dizainą.

 

Ir, kaip lenktyniniame automobilyje, „Juke Nismo" kėbulas sukurtas taip, kad ne tik gerai atrodytų, bet ir kad būtų padidintas dinaminis efektyvumas. Patobulinti priekinis ir galinis bamperiai, platesni sparnai.

 

Pasikeitė priekinės grotelės, sumontuotas galinis difuzorius, kad siekiant efektyviau valdyti oro srautą. Net šoninių veidrodėlių forma pakeista, kad būtų pagerintos automobilio aerodinaminės savybės bei sužeminta automobilio važiuoklė ir sumontuoti 19 colių lengvojo lydinio ratlankiai.

 

Važiuoklės sužeminimui panaudotos dalys iš „Nismo" detalių katalogo, o 1,6 litro tiesioginio įpurškimo turbininio benzininio variklio galia buvo padidinta, siekiant suteikti daugiau galios ir sportiškumo.

 

„Nismo" įtaka jaučiama automobilio interjere, kuriame buvo perkurtos detalės, susijusios su vairuotojo regos, klausos ir jutimo pojūčiais: vairas, pedalai, davikliai, pavarų svirtis ir durų apdaila. Visa tai tam, kad vairuotojas labiau susitelktų vairavimo metu. Siekiant labiau pabrėžti automobilio sportinius aspektus, buvo įmontuotos specialios oda aptrauktos sėdynės, o tachometro svarbą parodo tai, kad skaičiai ir rodyklės šviečia raudonai. Automobilio interjeras tiesiog dvelkia sportiškumu.

 

 

„Kaip matyti iš koncepcinio modelio, „Nismo" tokius įprastus „Nissan" automobilius, kaip „Juke", pakelia iki naujo išskirtinumo lygmens. „Nismo" ateitis yra vystyti aukščiausios kokybės sportinį dizainą pačiam plačiausiam klientų ratui", - sakė „Nismo" prezidentas Shoichi Miyatani.

 

„Mūsų būsimi automobiliai bus tokie pažangūs, kaip ir kiekvienas „Nissan" gaminys, o su papildoma „Nismo" energija juos turėti ir jais važiuoti bus dar įdomiau", - pridūrė jis.

 

Žiūrėkite vaizdo klipą:http://bcove.me/2hqun3se

 

 

Daugiau informacijos apie mūsų gaminius, paslaugas ir atsidavimą nuolatiniam judrumui rasite apsilankę mūsų svetainėjehttp://www.newsroom.nissan-europe.com/

 

Kontaktai:

Mindaugas PLUKYS

Viešųjų ryšių ir komunikacijos vadovas Baltijos šalims, Nissan Nordic Europe OY

+370 614 363 55

mplukys@nissan-europe.com

 

Taina ERKKILÄ

Director,Communications, NISSAN NORDIC EUROPE OY

+358 (0)50300 0409

terkkila@nissan-europe.com