„NISSAN" LONDONUI PRISTATO NAUJĄ DRĄSIĄ „JUODOJO TAKSI" VIZIJĄ / Ivuana / Naujienos

„NISSAN" LONDONUI PRISTATO NAUJĄ DRĄSIĄ „JUODOJO TAKSI" VIZIJĄ

 

„Nissan NV200 London Taxi" būdingi ženkliai mažesni išskiriamo anglies dvideginio rodikliai, palyginti su dabartiniais taksi modeliais. Tai atitinka miesto meroBoriso JohnsonoLondono oro kokybės strategiją. „Nissan NV200 London Taxi" pasirodymą palaiko prie mero prisijungusios neįgaliųjų grupės ir įtakinga Londono taksi vairuotojų asociacija. Sostinėje numatyta išbandyti ir vien elektra varomą koncepcinį „e-NV200" modelį.

„NV200" taksi modeliai jau važinėja Tokijuje. Be to, „NV200" buvo išrinktas ypatingu Niujorko miesto „Ateities taksi". „Nissan NV200 London Taxi" įkūnija įdomią pasaulinę „Nissan" privačios nuomos viziją.

Sukurtas visapusiškai keleivių, vairuotojų ir netgi kitų eismo dalyvių gerovei užtikrinti, „Nissan NV200 London Taxi" yra daug efektyvesnis ir labiau tausojantis aplinką nei dabartiniai „juodieji taksi", taip pat gerokai komfortiškesnis, erdvesnis ir patogesnis keleiviams. Ypač daug dėmesio skirta keleiviams, turintiems mobilumo problemų.

Patvarus ir patikimas „Nissan NV200 London Taxi" sukurtas universalaus ir kompaktiško „NV200" miniveno, laimėjusio daugybę apdovanojimų, įskaitant „Tarptautinio metų furgono" titulą, pagrindu. Pristatytas 2009 m. pabaigoje, šis modelis pasirodė 40 šalių. Visame pasaulyje parduota daugiau nei 100 000 „NV200" automobilių.