„AVIS" RANKOSE DIDŽIAUSIAS EUROPOJE „NISSAN" ELEKTROMOBILIŲ PARKAS / Ivuana / Naujienos

„AVIS" RANKOSE DIDŽIAUSIAS EUROPOJE „NISSAN" ELEKTROMOBILIŲ PARKAS

  • Danijos automobilių nuomos bendrovė „AVIS" užsakė 401 „Nissan e-NV200" furgoną ir 60 „Nissan LEAF" elektromobilių. Atsižvelgiant į tai, kad dar pernai metais kompanja jau įsigijo 400 „LEAF" modelių, dabar „Avis" turi didžiausią elektromobilių parką Europoje.

2015 m. gegužės 8 d. „Nissan" ir Danijos bendrovė „AVIS" pasirašė sutartį didžiausiam „Nissan" elektromobilių parkui visoje Europoje įkurti, kuria patvirtintas naujas 401 „Nissan e-NV200" furgono ir dar 60 vien elektra varomų „Nissan LEAF" automobilių užsakymas.

2014 m. „AVIS" užsakė 400 „Nissan LEAF" elektromobilių. Sėkmingai juos išnuomojusi pagal lizingo schemą, bendrovė papildė savo pasiūlą „Nissan e-NV200" elektra varomais lengvaisiais komerciniais modeliais ir keleivinėmis versijomis. Be to, siekdama patenkinti Danijos rinkos paklausą, „AVIS" papildomai užsakė dar 60 „Nissan LEAF" elektromobilių. Taigi šiuo metu jos elektromobilių parką sudaro iš viso 861 100% elektrinė transporto priemonė.

Danijos bendrovės „AVIS" generalinis direktorius Kasperas Gjedstedas taip pakomentavo šį įvykį: „Mes jau sulaukėme didžiulio pasisekimo pasiūlydami „Nissan LEAF" elektromobilius savo klientams Danijoje. Visi iš „Nissan" įsigyti automobiliai buvo labai greitai išnuomoti, todėl mes užsisakėme jų daugiau. Įkvėpti šios sėkmės, mes nusprendėme įsigyti „e-NV200" modelių, idant išplėstume savo asortimentą ir pritrauktume naujų pirkėjų." 

Už elektromobilius atsakingas „Nissan Europe" direktorius Jeanas-Pierre'as Diernazas, kurio nuomone, šis sandoris aiškiai įrodo, jog įmonės pasitiki „Nissan" elektromobiliais, pareiškė: „Mums be galo malonu vėl bendradarbiauti su „AVIS" bendrove rengiant lizingo pasiūlymus Danijos pirkėjams. Stambių įmonių, tokių kaip „AVIS" Danijoje ar „DHL" Italijoje, teikiami dideli „Nissan" elektromobilių užsakymai byloja, jog vis daugiau žmonių įžvelgia unikaliai suderinto važiavimo komforto, mažų eksploatacinių išlaidų ir nulinės taršos patrauklumą."

„Nissan" yra didžiausia pasaulyje elektromobilių gamybos bendrovė. 2014 m. „Nissan LEAF" buvo perkamiausias elektromobilis Europoje ir visame pasaulyje. Šiandien pasaulyje jau parduota virš 160 000 "LEAF" modelių. Praėjusiais metais „Nissan" papildė savo asortimentą „e-NV200" keleiviniais ir lengvaisiais komerciniais automobiliais. „e-NV200" išsiskiria „NV200" furgonui būdinga didžiausia klasėje talpa ir rafinuotu aplinką tausojančiu „Nissan LEAF" galios agregatu.