„NISSAN" SIEKIA NAUJŲ „GUINNESS" PASAULIO REKORDŲ / Ivuana / Naujienos

„NISSAN" SIEKIA NAUJŲ „GUINNESS" PASAULIO REKORDŲ

2013 m. gruodžio mėn. „Nissan" suteikė 12 „Nissan NOTE" automobilių tam, kad būtų pasiektas „Guinness" pasaulio rekordas - daugiausiai vieno žmogaus patemptų automobilių. Šiemet „Nissan" pasiekė dar vieną rekordą - ant vieno automobilio užklijuota daugiausiai lipdukų. Rekordui įgyventinti pasirinktas naujasis „X-Trail".

 Projektą įgyvendinti apsiėmė grupelė jaunų entuziastų. Vedami Vyčio Šležo, kuris nesibodi kasmet siekti naujų rekordų, ant naujojo „X-TRAIL" užklijavo net 14 637 skirtingo dizaino lipdukų su įvairiomis frazėmis ir žeklais. Rekordo siekta ištisą savaitgalį viename iš Vilniaus prekybos centrų. Kasdien, po 12 valandų, 10 žmonių komanda ant „X-trail" klijavo lipdukus, o visą klijavimo ir lipdukų skaičiavimo procesą fiksavo vaizdo kamera. Vėliau įrašai buvo perduoti rekordus registruojančiai agentūrai „Guinness". Praėjus mėnesiui rekordą agentūra patvirtino fraze „You are officially amazing", ką išvertus iš anglų kalbos reiškia - „Esate oficialiai nuostabūs".

"Atlikome išties didelį darbą. Džiugu, kad „Guinness World Records" agentrūra patvirtinimo rekordą", džiaugėsi Vytis Šležas, šio rekordo iniciatorius. "Vienų iš mano kuruojamų mokymų metu, kurie padeda jauniems žmonėms tobulinti vadybos įgūdžius, gimė šio rekordo idėja. Projektas apėmė ne tik patį rekordą -  kartu su komanda mokėmės ugdyti ir tobulinti savo asmeninius vadybos įgūdžius - ieškojome renginio vietos, automobilio, užmezgėme kontaktą su „Guinness World Record" agentūra ir, be abejo, siekėme pačio rekordo. Esame labai patenkinti, kad „Nissan" sutiko dalyvauti projekte ir prisidėjo prie šios idėjos įgyvendinimo".

„Guinness World Records" pasaulį skatina, įtraukia ir linksmina nuo 1955 metų. Ši organizacija paprastus žmones įkvepia neįprastiems poelgiams. "Mūsų verslo vizija yra tapti išskirtine pasaulio rekordų siekimo organizacija", sako Alistair Richards, „Guinness World Records" vykdantysis direktorius. "Mūsų misija yra atrasti, išmatuoti ir patvirtinti pasaulio geriausiuosius ir tokiu būdu skatinti įprastus žmones neįprastiems poelgiams".

Inovacijos ir pramogos yra „Nissan" širdyje. Kompanija tiki, kad viskas ko ji imasi turi skatinti inovacijas ir žavėti žmones. Mes pateikiame netikėtus sprendimus, kurie klientams suteikia naudą ir visada daugeliui žmonių sukelia nuostabą bei pralinksmina juos.

Mes išradome krosouverius pristatydami „Nissan Qashqai", o „Nissan Juke" mažųjų automobilių segmentui suteikė daugiau žavesio. Mes pritaikome idėjas ir ateities technologijas paverčiame visiems prieinamomis inovacijomis. Šiandien „Nissan LEAF" yra pirmasis prieinamas, masinės gamybos, 100 % elektrinis automobilis, sulaukęs pasaulinio pripažinimo. Kai mes galvojame apie efektyvumą, mes matome galimybę pasiekti plačiąją auditoriją - tokiu būdu efektyvumas išties tampa pasiekiamas - mes nebijome sutrikdyti nusistovėjusią tvarką. Todėl, kuriant superautomobilį „Nissan GT-R", mes taip pat sukūrėme ir „Nissan ZEOD RC" - tai istorinis elektromobilis, kuris pirmą kartą įveikė „Le Mans" lenktynių trasą varomas tik elektros jėgos. Tai buvo visiškai netikėtas požiūris į ištvermę lenktynių trasoje, kuris privertė pakeisti nusistovėjusį požiūrį į automobilių sportą.