PASKELBTOS NAUJOJO „NISSAN JUKE" KAINOS / Ivuana / Naujienos

PASKELBTOS NAUJOJO „NISSAN JUKE" KAINOS

Atnaujintas ekstravagantiškasis „JUKE" modelis išlieka pavyzdžiu kitiems.

Pasirodęs prieš šiek tiek daugiau nei trejus metus, „Nissan Juke" savo naujovėmis atvėrė naują rinkos segmentą. Kaip „Nissan Qashqai", stulbinamu dizainu ir pažangiomis technologijomis išsiskiriantis „Juke" tapo kompaktiškų krosouverių segmento pradininku.

Perėjęs „Nissan" taikomą nuolatinio tobulinimo programą, šiandien „Juke" verčia naują puslapį savo istorijoje. Užsitikrinęs savo, kaip originalaus aukštos klasės dizainu ir rafinuotomis važiavimo savybėmis išsiskiriančio modelio statusą augančioje mažų krosouver modelių rinkoje, naujasis „Juke" pasirengęs dar kartą autoritetingai pasirodyti savo paties sukurtame segmente.

Savitą braižą turintis dizainas, puikios dinaminės savybės ir rafinuota vidaus įranga lėmė įspūdingus „Juke" modelių pardavimo rezultatus: per mažiau nei 40 mėnesių buvo parduota 420 000 vnt. Šiais rodikliais naujasis „Juke" lengvai įveikė savo konkurentus.

Atnaujintas modelis pasižymi nauju priekinės ir galinės dalių dizainu - jis tapo subtilesnis ir sportiškesnis, o automobilio viduje naujų sprendimų dėka bagažo skyriaus talpa padidėjo net 40 proc. (dviem ratais varomuose modeliuose). Naujieji „Juke"komplektuojami su DIG-T 115AG varikliu su turbina, užtikrinančiu geresnes dinamines savybes, mažesnes kuro sąnaudas ir žemesnį taršos lygį, taip pat patobulintas ir DIG-T 190AG variklis, kuris patenkins galingesnių automobilių mėgėjų poreikius. Atnaujinta ir visų varomųjų ratų sistema su sukimo momento valdymo technologija.

Kaip ir naujajame „Qasghqai" modelyje, naujajame „Juke" komplektuojama pažangi įranga: naujausios kartos „NissanConnect", „Nissan Safety Shield" ir „Nissan" dinamikos valdymo sistemos. Dabar į papildomos įrangos sąrašą įtrauktas ir naujas atidaromas stiklinis stogas.

Be to, „Juke" savininkams suteikiama galimybė susikurti automobilį pagal savo skonį pasitelkiant į pagalbą naująją „Nissan" personalizavimo programą. Siūloma visa paletė naujų spalvų, įvairių vidaus apdailos variantų bei aksesuarų komplektų.

Prekyboje jau liepą pasirodysiančio naujojo „Nissan Juke" su benzininiu varikliu kainos prasideda nuo 51 400 litų, o dyzelinės versijos dCi 110 AG kainuoja nuo 58 300 litų. Versijos su automatine pavarų dėžė nuo 54 850 litų.