PASKELBTOS NAUJOJO „NISSAN X-TRAIL" KAINOS / Ivuana / Naujienos

PASKELBTOS NAUJOJO „NISSAN X-TRAIL" KAINOS

  • Naujasis „X-Trail" atspindi turtingą „Nissan" visureigių patirtį ir bendrovės užimamascrossover rinkos lyderio pozicijas.
  • Šis stilingas, komfortiškas, tyliai veikiantis ir puikiai bekele riedantis automobilis pasirengęs įvairiems nuotykiams.
  • Su itin lanksčiomis vidaus erdvės pritaikymo galimybėmis.
  • Didžiausia ervdvė gale sėdinčiųjų keleivių kojoms klasėje.
  • Visiškai integruota nauja „NissanConnect" sistema su įvairiomis programomis.
  • Automobilyje montuojama „Nissan Safety Shield" sistema su papildomomis saugos funkcijomis.
  • Visureigiui būdingas modernus dizainas ir pažangios technologijos, įskaitant atidaromą panoraminį stogą ir LED priekinius žibintus.
  • Galima rinktis dviem arba keturiais ratais varomą modelį.
  • Dviem ratais varomi modeliai komplektuojami su naująja „Nissan Xtronic" transmisija.
  • Montuojamas naujas dCi 130 AG 320 Nm variklis.
  • Lietuvoje pasirodys 2014 m. rugsėjo mėnesį.
  • Matmenys: ilgis - 4635 mm, plotis - 1820 mm, aukštis - 1695 mm, važiuoklės bazė - 2706 mm, prošvaisa - 210 mm. 
  • Naujojo modelio kaina nuo 79 900 litų su PVM.

„Nissan" šiandien paskelbė naujojo „Nissan X-Trail" visureigio kainas. Naujasis „X-Trail" sustiprins „Nissan", kaip crossover automobilių rinkos lyderio, pozicijas. Iš pagrindų atnaujintas „X-Trail" visureigis įsilieja į funkcionalių „Nissan" crossover modelių šeimą, kurią sudaro „Qashqai", „Juke" ir „Murano". Jis išsiskiria naujomis technologijomis, dizainu bei praktiškumu - šiuo požiūriu jis lenkia visus savo klasės atstovus.

 Naujojoje „X-Trail" versijoje įkūnyta visa „Nissan" patirtis, sukaupta gaminant populiarius visureigius, ir „Nissan" crossover modelių įkvėptos naujos idėjos bei technologijos. Šioje tradicijų ir naujovių sintezėje gimęs automobilis perrašo kompaktiškų SUV klasės automobilių segmento standartus.

Naujajam „X-Trail" visureigiui būdingos glotnių formų, tvirtas kėbulas su organiškai susiliejančiomis grakščiomis linijomis. Tai byloja apie automobilio galią ir jo nuotykių dvasią. Elegantišką ir sportišką automobilio profilį papildo visa serija naujų dizaino elementų, tarp jų ir nauji ryškūs priekiniai žibintai su charakteringa LED šviesų juostele, iš kurios automobilį galima lengvai atpažinti naktį. Taip pat reikia paminėti elektra valdomą bagažinės dangtį ir atidaromą panoraminį stoglangį.

„X-Trail" visureigis keleivius pasitinka visiškai nauja vidaus aplinka. Salone atnaujintos net smulkiausios detalės, o sėdynės išdėstytos kaip teatre, todėl kiekvienas keleivis gali gerai matyti į priekį. Salone vairuotoją ir keleivius pasitinka aukštos kokybės medžiagos ir praktiški dizaino sprendimai. Be to, naujasis modelis išsiskiria įdiegtomis technologijomis, stumdomomis antrosios eilės sėdynėmis ir didele bagažo erdve. 

Naujajame „X-Trail" montuojamas galingas ir kartu ekonomiškas dCi 130 AG variklis, pasižymintis dideliu sukimo momentu ir nepriekaištingomis darbinėmis charakteristikomis, važiuojant bet kokiu greičiu. Siūlomos dviem ir keturiais ratais varomos versijos. Pastaroji komplektuojama su naujausios kartos „Nissan ALL MODE 4x4-i" transmisija. Drauge su „Nissan" naująja važiuoklės valdymo sistema ir „Nissan Safety Shield" įranga, nauja „X-Trail" transmisija siūlo daug įvairių saugumą užtikrinančių ir patogių funkcijų, todėl kiekviena kelionė šiuo automobiliu visuomet bus smagi.

Naujajam „X-Trail" visureigiui atiteks itin svarbus vaidmuo augančioje „Nissan" crossover modelių šeimoje. Jis bus gaminamas devyniose gamyklose visame pasaulyje ir tiekiamas įvairioms rinkoms. Šio visureigio pirmtakas buvo vienas populiariausių bendrovės automobilių visame pasaulyje. Naujasis modelis Lietuvos atstovybes pasieks jau šių metų rugsėjį, o pirmosios prekyboje pasirodysiančios versijos turės tik dyzelinį variklį. Tačiau kainos turėtų džiuginti šio modelio gerbėjus. Naujojo modelio kainos prasideda nuo 79 900 litų su PVM, o išankstinius užsakymus jau galima pateikti nuo šiandienos visose „Nissan" atstovybėse Lietuvoje.