NISSAN PRISTATO VISIŠKAI NAUJĄ „PULSAR" - TAI PRIVERS STIPRIAU PLAKTI C SEGMENTO PIRKĖJŲ ŠIRDIS / Ivuana / Naujienos

NISSAN PRISTATO VISIŠKAI NAUJĄ „PULSAR" - TAI PRIVERS STIPRIAU PLAKTI C SEGMENTO PIRKĖJŲ ŠIRDIS

  • Modernus šeimyninis automobilis, pavadintas "Pulsar"
  • Nissan grįžta į C segmentą ir tęsia „Qashqai" modelio sėkmę
  • Prekyba Europoje prasidės 2014 metų rudenį

Nissan sugrįžta į C segmentą ir pristato visiškai naują modelį - „Pulsar". Šio automobilio pristatymas planuojamas 2014 m. gegužės 20 d. Šis erdvus, penkių durų hečbekas buvo suprojektuotas taip, kad atitiktų specifinius Europos automobilių pirkėjų poreikius. Automobilis bus gaminamas Barselonoje (Ispanija) esančioje Nissan gamykloje.  

 „Pulsar" iš naujo atkurs tvirtą Nissan ryšį su C segmentu - tai antras pagal dydį Europos naujų automobilių rinkos sektorius. Automobilis pasižymi aukšta surinkimo kokybe ir inovacijų gausa, kuri yra būdinga visiems Nissan modeliams. Naujasis „Pulsar" prekyboje pasirodys 2014 m. rudenį.

Pavadinimas „Pulsar" gali didžiuotis turtinga istorija. Nissan produktų asortimente pirmą kartą jis pasirodė 1978 metais. Juo buvo sėkmingai prekiaujama paskutinius keturis dešimtmečius Azijos ir Australijos rinkose. „Pulsar" ženklas kai kuriose Europos rinkose pasirodė 1990-ųjų pradžioje. Juo buvo žymimas N14 modelis. 

Daugiau informacijos ir naujojo Nissan „Pulsar" fotografijų bus pateikta oficialaus automobilio pristatymo metu, adresu: www.nissan.eu/awesome.