„NISSAN INVITATION" KONCEPCINIS MODELIS - VISIEMS / Ivuana / Naujienos

„NISSAN INVITATION" KONCEPCINIS MODELIS - VISIEMS

- Dinamiška koncepcija, kupina technikos inovacijų, naujos kartos B segmento pretendentas -

  • „INVITATION" koncepcija akcentuoja „Nissan" dėmesį kompaktiškų automobilių segmentui. 
  • Tai įkvėpimas būsimam „Nissan" kompaktiškam vienatūriui, kuris prisijungs prie „Micra" ir „Juke". 
  • Ši koncepcija - tai dinamiško dizaino, talpumo ir gerai subalansuotų važiavimo savybių derinys, orientuotas į patyrusius Europos vartotojus.
  • Modelis pasižymi pažangiomis saugos technologijomis, taip pat didele degalų ekonomija ir mažomis emisijomis.

„Nissan" atskleidė pirmąsias naujojo komkatiškojo vienatūtio. Jis bus pardavinėjamas greta miesto automobilio „Micra" ir novatoriškojo, kompaktiškų vienatūrių segmento visureigio „Juke".

Ši veržli koncepcija pavadinta „INVITATION" (išvertus iš anglų kalbos - kvietimas). Ji bus pristatyta Ženevos tarptautinėje automobilių parodoje, vyksiančioje šių metų kovo 8-18 dienomis. Koncepcija demonstruoja kai kurias naujoves ir puikiais savybes, kuriomis pasižymės naujasis modelis, pasirodysiantis Europoje 2013 m.

 

Dinamiškas dizainas

„INVITATION" būdingas veržlus dizainas, naujas stilius ir geros emocijos. Grakščiai aptakus kėbulas liudija apie mašinos galimybes ir vienas geriausių klasėje aerodinaminių savybių, didinančių automobilio efektyvumą.

Žvelgiant į modelį iš šono, žvilgsnį prikausto linija, kompanijos darbuotojų dar vadinama „skvošo linija". Ji suteikia automobilio profiliui stipraus dinamiškumo, o puikų bendrą vaizdą papildo išskirtinių formų priekis ir galinis difuzorius.

Salonas teikia atviros erdvės pojūtį. Jame viskas modernu, praktiška ir labai kokybiška, technologinės detalės gerai apgalvotos.

Francois Bancon, vienas už produktų strategiją ir planavimą atsakingo padalinio vadovų, pasakė: „Vardas, kurį davėme koncepciniam modeliui, kalba pats už save... Šis kompaktiškas automobilis tiesiog kviečia prie jos prieiti.

Ji vilioja savo patraukliu išorės dizainu bei erdviu ir patogiu vidumi, kur, atsižvelgiant į kompaktišką paties automobilio dydį, viskas sutalpinta išties sumaniai. Tai „Nissan" kvietimas kompaktiškų vienatūrių segmento pirkėjams."

 

Vienos geriausių klasėje važiavimo savybės ir efektyvumas

Pažangių technologijų variklis, laiko patikrinta „Nissan" platforma ir geros kėbulo aerodinaminės savybės leis „INVITATION" pasiekti vienus geriausių klasėje degalų suvartojimo ir emisijos rodiklius. „Nissan" turi tikslą, kad visi modeliai, kurie ženklinami „Nissan" „Pure Drive" ženkleliu (visi modeliai su mažesnėmis nei 125 g/km CO2 emisijomis) , pasiektų itin žemą CO2 emisijos lygį (iki 100 g/km).

Vertinant „INVITATION" važiavimo savybes ir valdymą, šis modelis turėtų konkuruoti su geriausiais segmento automobiliais.

 

Pažangi saugos technologija

„INVITATION"- tai ne vien puiki išvaizda, vairavimo malonumas ir ekonomiškumas. Šiame koncepciniame automobilyje įdiegtos pačios pažangiausios, iš naudotų kompaktiškų vienatūrių segmente, technologijos. Jos visos sukurtos tam, kad mašina būtų kiek įmanoma saugesnė.

Viena iš saugos technologijų, pirmą kartą sumontuotų kompaktiškų vienatūrių klasės automobilyje - pažangi „Nissan" „Around View Monitor" (panoraminio vaizdo monitoriaus) sistema. Dėka jos, važiavimas atbulomis ir mašinos pastatymas į siaurą vietą tampa daug paprastesnis. Be to, „INVITATION" turi „Nissan" „Safety Shield" (saugos skydo) sistemą, kuri stebi vairavimo aplinką ir informuoja vairuotoją apie tai, kas vyksta aplinkui.

„INVITATION" modelis, pasižymintis veržliu kėbulo dizainu, gerai apgalvota salono erdve, pažangiais saugos elementais, vienu geriausių klasėje emisijų lygiu, degalų ekonomijos bei važiavimo rodikliais, byloja apie „Nissan" pasiryžimą pasiūlyti naują ir įdomų automobilį visiems automobilių pirkėjams.

 

Kontaktai: 

Mindaugas Plukys
Komunikacijos vadovas Baltijos šalims

Nissan Nordic Europe Oy
Laisves pr. 1, LT-03150 Vilnius
Lietuva
Tel: +370-5-2653299
http://mailto:mplukys@nissan-europe.com

 

Taina Erkkilä
Komunikacijos direktorė, Nissan Nordic Europe, OY
tel: +358 (0) 10 770 5311
terkkila@nissan-europe.com