NAUJOJO „NISSAN NV300“ FURGONO PASIRODYMAS PRIEŠ UEFA ČEMPIONŲ LYGOS FINALĄ / Ivuana / Naujienos

NAUJOJO „NISSAN NV300“ FURGONO PASIRODYMAS PRIEŠ UEFA ČEMPIONŲ LYGOS FINALĄ

  • Prieš UEFA Čempionų lygos finalą Milane pristatytas naujasis Nissan vidutinio dydžio furgonas.
  • Pirmoji „NV300" tekusi užduotis – padėti nugabenti oficialią UEFA Čempionų lygos vėliavą į San Siro stadioną.
  • Šis universalus ir praktiškas lengvasis komercinis automobilis išsiskiria plačiu versijų asortimentu, į kurį įtrauktas ir „Combi" keleivinis modelis.
  • Naujajam furgonui taikoma standartinė 5 metų arba 160 000 km ridos garantija.

Prieš prasidedant UEFA Čempionų lygos finalui „Nissan" pristatė, komercinių automobilių gamą papildisiantį, naująjį „Nissan NV300"

„Nissan" didžiuojasi esanti oficialia UEFA Čempionų lygos partnere tiekianti lengvuosius komercinius automobilius. Naujajam „NV300" furgonui buvo patikėtas svarbus vaidmuo rengiantis finalui – vežti oficialią finalo vėliavą į San Siro stadioną Milane Italijoje. Varžybų pertraukos metu vėliava užimė garbingą vietą aikštės centre ir buvo tiesiogiai matoma tūkstančių fanų bei milijonų televizijos žiūrovų iš viso pasaulio.

 

„Nissan NV300" yra naujas vidutinio dydžio furgonas, užpildantis nišą tarp apdovanotojo „NV200" ir „NV400" modelių kaip populiariojo „Primastar" įpėdinis. Pagrindinis šio automobilio pranašumas – rinkoje lygių neturinti garantija. Tai vienintelė tokia segmente gamintojo garantija - 5 metai arba 160 000 km rida, kuri galioja visoje Europoje ir gali būti be jokių apribojimų perduota sekančiam savininkui. Ji apima ir penkerių metų trukmės pagalbos kelyje programą.

Visapusiškam ramybės jausmui užtikrinti į šią garantiją įtraukti ir visi „Nissan" originalūs aksesuarai. Tai „Nissan" pasitikėjimo savo lengvųjų komercinių automobilių ir techninės priežiūros kokybe bei pačia marke. 

„NV300" išorė su priekyje dominuojančiomis charakteringomis V formos grotelėmis – akivaizdus naujausios „Nissan" dizaino linijos atspindys. Tai „emocionalios geometrijos" koncepcija, kuri sėkmingai pritaikyta savo klasėje lyderiaujančiuose krosoveriuose, tokiuose kaip „Juke", „Qashqai" ir „X-Trail". 

Naujasis „NV300" prekybos salonus pasieks jau šių metų rudenį. Jis dar labiau sustiprins „Nissan" kaip lengvųjų komercinių automobilių gamą. „Nissan" siūlomas asortimentas yra vienas plačiausių Europos rinkoje. Jį sudaro naujas „Navara" pikapas, sunkvežimiai ir furgonai, tokie kaip visiškai elektrinins ir aplinkos neteršiantis „e-NV200".

UEFA Čempionų lygos finalo vėliavos gabenimas – išskirtinis įvykis. Tai brangi finalo dienos šventės akimirka.

„Nissan" komercinių automobilių padalinio viceprezidento Philippe'o Guérinas-Boutaud komentaras: „„Nissan" bendradarbiavimas su UEFA Čempionų lyga – puiki proga pirmajam „NV300" pasirodymui. Mums teko didelė garbė vežti oficialią vėliavą prieš šeštadienio finalą Milane. Tai akivaizdžiai patvirtina, jog „Nissan" komerciniai automobiliai yra pasitikėjimo vertos krovininės transporto priemonės." 

Daugiau informacijos apie „NV300" automobilį – apie jo galingus ir efektyvius dyzelinius variklius, krovinių skyriaus talpą, kainas ir prekybos pradžios datą – bus paskelbta rugsėjį vyksiančioje Hanoverio automobilių parodoje.