„NISSAN JUKE N-CONNECTA“ / Ivuana / Naujienos

„NISSAN JUKE N-CONNECTA“

„Nissan" bendrovė stiprina savo kaip krosoverių pradininkės statusą, pristatydama naują „Juke" modelio versiją „N-Connecta". Naujasis įrangos lygis – „Acenta" (vidutinės) ir „Tekna" (aukščiausios) komplektacijų derinys. Todėl automobilis su šia įranga yra puikus pasirinkimas trokštantiems aukštesnės kokybės.

2007 m. „Nissan" sukūrė savo pirmąjį pasaulyje krosoverį. Nuo to laiko, ilgus metus kaupdama patirtį šioje srityje, „Nissan" tapo krosover tipo automobilių rinkos lydere. Akivaizdu, jog „Nissan" siekia įtvirtinti šią savo poziciją. Todėl, nuodugniai ištyrusi klientų poreikius, dabar bendrovė siūlo visiškai naują populiariojo „Juke" versiją – „Juke N-Connecta".

 Papildoma prabangi įranga 

„Nissan" siekia dar geriau patenkinti savo sparčiai augančio B segmento klientų pageidavimus. Naujosios „N-Connecta" komplektacijos „Juke" modelis montuojamas su šia įranga – navigacijos ir multimedijos sistema „Nissan Connect", galinio vaizdo kamera, berakte atrakinimo ir užvedimo sistema, sėdynėmis su dviejų spalvų audiniu, elektriniais užlenkiamais veidrodėliais bei kritulių ir šviesų davikliu. Prie to, pirkėjai gali pasirinkti įvairių spalvų ir individualiai pritaikomų vidaus apdailos detalių paletus. 

 Kiekvieno jausmus žadinančios naujovės 

Su „Nissan" prekės ženklu siejamas pažadas klientams yra sutelktas į „kiekvieno jausmus žadinančias naujoves". Todėl „Nissan" bendrovė yra pasiryžusi kuo platesnei auditorijai suteikti galimybę naudotis populiariomis aukštos klasės technologijomis.

„Juke" yra antras pagal populiarumą „Nissan" modelis Europoje. Nuo jo pasirodymo pradžios jau parduota daugiau nei 700 tūkst. vnt. Šiemet „Juke" švenčia savo penktąjį jubiliejų. Baltijos šalių regione Juke gali pasigirti išties gerais rezultatais, parduota virš 3299 vienetų ir tai yra antras pagal populiarumą „Nissan" modelis.

„Juke N-Connecta" modelių kaina prasideda nuo 18 440 eurų. Kitaip tariant, papildomai prie „Acenta" įrangos, primokėję tik 1450 eurų, pirkėjai įsigis navigacijos ir multimedijos sistemą „Nissan Connect", beraktę atrakinimo ir užvedimo sistemą, galinio vaizdo kamerą, individualiai pritaikomų vidaus apdailos elementų komplektą, lietaus ir prieblandos jutiklius, dviejų spalvinių tonų sėdynes, nulenkiamus išorinius veidrodėlius, skaitmeninį radiją ir šešis garsiakalbius.

„Juke N-Connecta" Lietuvos prekybos salonus pasieks jau šį mėnesį.