ATNAUJINTAS „NISSAN JUKE-R": „JUKE-R 2.0" PRISTATYMAS / Ivuana / Naujienos

ATNAUJINTAS „NISSAN JUKE-R": „JUKE-R 2.0" PRISTATYMAS

  • Atnaujintas legendinis „Nissan" crossover tipo superautomobilis „Juke-R"
  • Pasaulinė „Juke-R 2.0" koncepcinio modelio premjera įvyko Gudvudo greičio festivalyje Jungtinėje Karalystėje (birželio 26-28 d.)
  • Iš „GT-R" paveldėtos įspūdingos charakteristikos: „Juke-R 2.0" galia siekia 600 AG
  • „Juke-R 2.0" pristatytas garsiojoje Gudvudo trasoje, už jo vairo sėdo „LM P1" pilotui ir „GT Academy" nugalėtojas Janas Mardenboras
  • Šių metų vasarą pristatomas „Juke-R 2.0" skirtas „Nissan Juke" penkerių metų jubiliejui paminėti

„Nissan Juke-R" dienos šviesą išvydo 2011 m. Jis tapo reikšmingu įvykiu automobilių pasaulyje: tai buvo pirmasis crossover tipo superautomobilis, sujungęs naujovišką „Nissan Juke" su pagrindinio „Nissan" sportinio automobilio - legendinio „GT-R" - varikliu ir transmisija. Dabar, praėjus keturiems metams, pristatomas ženkliai patobulintas „Juke-R": naujosios kartos „Juke-R 2.0" pasirodo su įkūnytomis naujausio „Juke" modelio ypatybėmis, dar galingesnis ir išraiškingesnio dizaino.

„Juke-R 2.0" pasaulinė premjera įvyko birželio 25 d. kasmetiniame kultiniame Gudvudo greičio festivalyje, „Nissan" stende ir iki renginio pabaigos buvo eksponuojamas superautomobilių aptvare.

 Gudvudo lankytojai kartu su įspūdingą renginį stebinčiais televizijos žiūrovais tapo festivalio metu vyksiančio „Juke-R 2.0" kilimo įkalne trasoje liudytojais. Už jo vairo sėdo „Nissan GT Academy" nugalėtojas ir „LM P1" pilotas Jannas Mardenborough.

 „Juke-R 2.0" sukurtas 2014 m. pasirodžiusio atnaujinto „Nissan Juke" pagrindu. Jis išsiskiria keliais reikšmingais dizaino ir techniniais patobulinimais. Be to, „Juke-R 2.0" patyrė dar vieną „testosterono injekciją" iš „GT-R" - dabar jis išvysto 600 AG galią. Kaip ir anksčiau, padengtas sportiniam automobiliui derančia „R" matine juoda spalva, „Juke-R 2.0" tapo tvirtesnis, išraiškingesnis ir galingesnis už savo pirmtaką.

 „Nissan Europe" rinkodaros komunikacijų generalinis direktorius Gareth'as Dunsmore'as pabrėžė: „„Juke-R" tapo legendiniu crossover tipo superautomobiliu. Praėjusiais metais pasirodžius atnaujintam „Juke" modeliui, buvo natūraliai nuspręsta patobulinti ir „Juke-R", suteikiant jam daugiau galios ir dar labiau padailinant jo išvaizdą. „Juke-R 2.0" - idealus crossover, perėmęs geriausius „Nissan" genus: inovacinius mūsų crossover modelių sprendimus ir fantastišką „GT-R" superautomobilio variklį."

Visai netrukus „Nissan Juke" minės savo penktąjį gimtadienį. Taigi „Juke-R 2.0" yra puiki dovana šio Europoje populiaraus kompaktiško crossover jubiliejaus proga. Nuo pasirodymo pradžios 2010 m. visoje Europoje parduota per 600 000 „Juke" automobilių. Šis modelis kartu su tituluotuoju „Qashqai" bei nuotykių dvasia persmelktu „X-Trail" ir toliau stiprina „Nissan" lyderės pozicijas crossover segmente.