UEFA ČEMPIONŲ LYGOS ŽVAIGŽDĖS ANDRÉSAS INIESTA IR THIAGO SILVA TAPO NAUJAIS „NISSAN" AMBASADORIAIS / Ivuana / Naujienos

UEFA ČEMPIONŲ LYGOS ŽVAIGŽDĖS ANDRÉSAS INIESTA IR THIAGO SILVA TAPO NAUJAIS „NISSAN" AMBASADORIAIS

UEFA Čempionų Lygos žvaigždės Andrésas Iniesta ir Thiago Silva tapo naujais „Nissan" ambasadoriais 

„Nissan", kaip UEFA Čempionų lygos partnerė, paskelbė Ispanijos rinktinės bei „Barcelona" klubo saugą Andrésą Iniesta ir Brazilijos rinktinės bei „Paris Saint-Germain" klubo kapitoną Thiago Silva  prekinio ženklopasauliniais ambasadoriais.

 Du nauji „Nissan" teigiamų emocijų  generavimo meistrai Iniesta ir Silva dalyvaus Japonijos automobilių gamintojo kampanijoje pristatant futbolo aistruolius įkvepiančias naujoves. Jie atliks pagrindinį vaidmenį 2014-2015 m. sezone, pradedant nuo reikšmingo pasirodymo naujoje „Nissan" UEFA Čempionų lygos reklamos kampanijoje, kurios pasaulinė premjera įvyks UEFA Supertaurės rungtynių tiesioginės TV transliacijos metu (2014 m. rugpjūčio 12 d).

 Savo mintimis dalijasi „Nissan Europe" rinkodaros viceprezidentas Bastienas Schuppas: „Nissan" labai džiaugiasi Andrésui ir Thiago įsiliejus į „Nissan" šeimą ir tapus mūsų ambasadoriais. Mums iš tiesų be galo malonu, kad jie aktyviai dalyvaus mūsų pasaulinėje reklaminėje kampanijoje.- Šie du daugybę titulų pelnę futbolininkai  - Andrésas ir Thiago - pasidalins savo aistra ir entuziazmu su „Nissan". Drauge mes pristatysime futbolo fanus uždegančias naujoves."

 Žaidėjai nusifilmuos serijoje televizijos reklaminių filmų, kurie atskleis naujovių svarbą tiek aikštėje, tiek ir už jos ribų, siekiant paveikti futbolo fanų ir vairuotojų emocijas. Andrésas Iniesta ir Thiago Silva ne tik dalyvaus reklaminėje kampanijoje, bet ir asmeniškai lankysis renginiuose, dalyvaus socialiniuose  projektuose ir kitoje veikloje.

„Man smagu dirbti su „Nissan" kompanija, kuri  tapo naująja UEFA Čempionų lygos partnere. Per savo karjerą esu tris kartus laimėjęs šį prestižinį turnyrą. Man tai ypatinga patirtis. Norint laimėti, reikia nepaprastai sunkiai ir daug dirbti, ieškoti naujovių. Tai tebėra vienas labiausiai jaudinančių turnyrų pasaulyje. Nekantrauju visu tuo pasidalinti su futbolo fanais", - kalbėjo Andrésas Iniesta.

 Thiago Silva taip pakomentavo šį įvykį: „Esu labai laimingas, galėdamas bendradarbiauti su „Nissan" ateinančio futbolo sezono metu. UEFA Čempionų lyga yra puikus turnyras, į žaidimą įtraukiantis geriausias komandas, žaidėjus, vadovus ir novatorius. Ši, ištisas savaites futbolo aikštėje ir už jos ribų besitęsianti drama viso sezono metu iš tiesų jaudina fanus ir tai jiems labai patinka."

 „Nissan" automobilių gamintoja  yra oficiali UEFA Supertaurės ir UEFA Čempionų lygos rėmėja, pasirašiusi partnerystės sutartį 2014-2015 ir 2017-2018 m. sezonams. Kaip oficiali partnerė „Nissan" dalyvaus stipriausių ir garsiausių Europos futbolo klubų rungtynėse reklamuodama savo išskirtinius produktus bei paslaugas.

Partnerystė su UEFA Čempionų lyga - dar vienas „Nissan" bendrovės atsidavimo pasaulio sportui ir jos augimo šioje srityje pavyzdys. Ji jau didžiuojasi tapusi 2016 m. Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių, Didžiosios Britanijos ir Meksikos olimpinių rinktinių, Afrikos Tautų taurės, NCAA futbolo, „Heisman Trophy" turnyro, Kanados futbolo lygos ir sporto ambasadorių - olimpinių aukso medalių laimėtojų  ir pasaulio rekordininkų Usaino Bolto bei Chriso Hoy - rėmėja.