NISSAN" UŽTIKRINTAI UŽIMA CROSSCOVER SEGMENTO AUTOMOBILIŲ RINKOS LYDERIO POZICIJĄ / Ivuana / Naujienos

NISSAN" UŽTIKRINTAI UŽIMA CROSSCOVER SEGMENTO AUTOMOBILIŲ RINKOS LYDERIO POZICIJĄ

  • Rinkai siūlomas plačiausias crossover automobilių asortimentas - netgi trys modeliai.
  • Kiekviename crossover modelyje įdiegtos „Nissan" naujovės, kurios įkūnija bendrovės viziją.
  • Tai sėkmingas patirties ir įsiklausymo į klientų poreikius rezultatas.

Naujo, visiškai kitokio ir ypač populiaraus automobilių rinkos segmento sukūrimas - įspūdingas pasiekimas. Sukurti aiškią viziją ir atkakliai siekti užsibrėžto tikslo - sukurti išskirtinio stiliaus, populiariausių ir segmente pirmaujančių automobilių seriją - išties neįtikėtinas užmojis. Per paskutiniuosius septynerius metus „Nissan" nuolat buvo crossover rinkos lyderis, pristatantis įspūdingus naujus modelius ir savo unikalią koncepciją skleidžiantis į naujus rinkos sektorius.

 Naujųjų „X-Trail" ir „Juke" modelių pasirodymas yra dar vienas „Nissan" dominavimo crossoverautomobilių rinkoje patvirtinimas. Nors konkurentai per pastaruosius metus neišvengiamai lipo „Nissan" ant kulnų, vis dėlto joks kitas gamintojas negali pasiūlyti tokio plataus crossover modelių asortimento ir jų versijų įvairovės.

„Nissan" crossover modelių paklausa visame pasaulyje tebėra didelė - jų populiarumas auga sulig kiekviena diena. Vienvaldžio lyderio poziciją užima visus rekordus sumušęs pirmasis originaluscrossover modelis „Qashqai".

CROSSOVER PERRAŠO DIZAINO TAISYKLES 

Nuo pat novatoriško „Qashqai" pristatymo rinkai 2007 m., šios serijos modelių dizainas nuolat keitėsi. Tvirtai sudėtas „Qashqai" išsiskiria visureigiui būdinga aukšta vairuotojo sėdėsena, universalumu, mažomis eksploatacinėmis išlaidomis bei nedideliu poveikiu aplinkai. Visos šios savybės būdingos hečbekui. Jis įrodė, kad pasitelkiant naujoves bei aiškią viziją galima apjungti  abiejų šių automobilių klasių privalumus, taip džiuginančius vairuotojus.

Praėjus septyneriems metams, „Nissan" ateities vizija tapo dar aiškesnė.

Bendrovė sėkmingai išgrynino geriausius crossover elementus ir, pasinaudojusi savo lyderyste sektoriuje bei sukauptomis žiniomis, ėmėsi kurti naujus, ne mažiau įdomius ir patrauklius automobilius.

Neblėstančios „Nissan" sėkmės pagrindas - unikalaus dizaino ypatybės. Visi trys crossover šeimos nariai turi daug panašių dizaino elementų, iš kurių yra lengvai atpažįstami. Pastebimiausias jų yra masyvios V formos radiatoriaus grotelės. Plačios ratų arkos sudaro tvirto automobilio, kuris suteikia vairuotojui saugumo ir pasitikėjimo jausmą, įspūdį. Smailėjančios vidurio linijos ir grakščiai nuvilnijančios stogo linijos išryškina visų trijų modelių eleganciją ir sportinį stilių, suteikdamos patrauklumo ir išskirdamos juos iš kitų rinkoje siūlomų automobilių.

Nepriekaištingą išvaizdą lemiančios išraiškingos detalės tapo dar vienu svarbiu „Nissan" crossoverdizaino elementu. „Nissan" nuolat ieško naujų dizaino sprendimų, pradedant nuo visiškai originalių „Juke" priekinių žibintų ir baigiant „Qashqai" bei naujojo „X-Trail" išsiskiriančiais bumerango formos galiniais žibintais.

„Nissan" crossover automobiliai diktuoja naujus standartus ir vidaus dizaino, technologijų, įrangos išdėstymo bei konstrukcinių sprendimų srityse. Visi „Nissan" crossover modeliai - nuo pirmojo „Qashqai" iki naujojo „X-Trail" - turi daug modernių dizaino elementų, kurie palengvina vairavimą ir užtikrina didesnį saugumą bei komfortą. Tai nėra tiesiog patogi ir praktiška įranga, kuri brėžia skiriamąją liniją tarp „Nissan" crossover modelių ir kitų šios klasės automobilių (pavyzdžiui, kaip teatre išdėstytos naujojo „X-Trail" sėdynės). Įspūdingos detalės, tokios kaip „Juke" dažyta apatinė centrinė konsolė, užtikrina nepriekaištingą formos ir funkcionalumo derinį.

NEPRANOKSTAMOS CROSSOVER TECHNOLOGIJOS 

„Nissan" gali pasigirti turtinga novatoriškų technologijų įdiegimo savo gaminamuose automobiliuose istorija. Bendrovė laikosi požiūrio, jog aukštos klasės technologijos turi būti pasiekiamos visiems, ir nuolat siekia pristatyti automobilius su įranga, kuri iki šiol nebuvo naudojama šiame automobilių segmente.

Vienas ryškiausių modernios „Nissan" įrangos pavyzdžių - pripažinimo sulaukusi „NissanConnect" sistema, kuri montuojama visuose „Nissan" crossover modeliuose. Ši sistema siūlo išmaniojo telefono prijungimo galimybę. Taigi vairuojant niekada neatitolsite nuo išorinio pasaulio - jis visuomet bus šalia, nepriklausomai nuo pasirinkto maršruto. Naujoji „NissanConnect" sistema siūlo įvairias programas: galima klausytis muzikos, prisijungti prie socialinių tinklų, mėgautis pramogomis ir naudotis navigacijos funkcija per spalvotą liečiamąjį ekraną. Tai lengvai ir intuityviai valdoma sistema, kuri leidžia naudotis dažniausiai tik prabangiuose automobiliuose diegiamomis funkcijomis.

Iš naujausių „NissanConnect" įrenginių minėtina pažangi palydovinė navigacijos sistema su „Google Send-to-Car" funkcija, kuria naudodamasis vairuotojas gali planuoti savo kelionę namuose ir persiųsti instrukcijas į automobilio sistemą. Keleiviai mygtuko spustelėjimu taip pat gali sužinoti artimiausių degalinių bei kavinių vietą ir netgi oro prognozes.

VAROMOJI JĖGA: DIDESNIS EFEKTYVUMAS, MAŽESNĖS SĄNAUDOS 

Specifinį braižą „Nissan" crossover modeliams suteikia ne tik jų viduje įdiegtos technologijos. Varikliai, transmisijos ir pakabos sistemos sukurtos siekiant užtikrinti tradiciniams automobiliams būdingą ar netgi geresnę dinamiką ir mažesnes eksploatacines išlaidas. 

Pasitelkiant išmaniąsias technologijas bei pažangius inžinerinius sprendimus, „Nissan" pavyko savocrossover automobiliams pritaikyti visą seriją kompaktiškesnių variklių. Nors „Nissan" ir sumažino benzininių bei dyzelinių variklių darbinį tūrį, tačiau automobilių dinamika nuo to visiškai nenukentėjo. Mažesni varikliai mažiau sveria ir jiems būdinga mažesnė vidinė trintis, todėl jie išskiria mažiau teršalų ir suvartoja mažiau kuro. Tad vairuotojai gali mėgautis ženkliai mažesnėmis išlaidomis ir kartu puikiomis vairavimo savybėmis.

Transmisija - dar viena sritis, kur „Nissan" bendrovė yra išsiveržusi į priekį. Visuose trijuose crossovermodeliuose montuojama itin efektyvi visų varomųjų ratų sistema „ALL-MODE 4x4i". Šioje sistemoje yra naudojama daug papildomų technologijų, įskaitant sukimo momento paskirstymo sistemą, kuri užtikrina maksimalų sukibimą ir didesnį stabilumą įveikiant kelio posūkius.

Naujuose „Juke" bei „X-Trail" ir „Qashqai" modeliuose taip pat montuojama pažangi „Nissan XTronic" automatinė pavarų dėžė. Ši transmisija sukonstruota taip, kad užtikrintų tolygaus ir sklandaus važiavimo pojūtį. Sparčiai didinant greitį, ji veikia panašiai kaip tradicinė daugiapakopė automatinė pavarų dėžė, perjungdama pavaras pakopomis. Važiuojant ramiau, ši sistema subtiliai pakoreguoja perdavimo skaičių, kad būtų užtikrintas nepriekaištingas ir tolygus riedėjimas.