PIRMASIS ŽVILGSNIS Į ATNAUJINTĄ „NISSAN JUKE" / Ivuana / Naujienos

PIRMASIS ŽVILGSNIS Į ATNAUJINTĄ „NISSAN JUKE"

  •  Naujasis „Nissan Juke" debiutuoja kovą vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje
  •  Pagerintos techninės charakteristikos, modernios technologijos, talpesnė bagažinė
  •  Atnaujintas išorės dizainas

Nissan dominuoja krosoverių segmente. Vasario mėnesio 24 dieną Lietuvoje debiutavo antros kartos naujasis „Nissan Qashqai", o kovą Ženevos automobilių parodoje bus pristatytas ir atnaujintas „Juke" modelis.

Šiandien „Nissan" pristato pirmą užuominą apie naująjį modelį. Modelį, kurio kontraversiška išvaizda sukėlė diskusijų audrą automobilių pasaulyje.

Dar aštresnės išvaizdos, su patobulintomis techninėmis charakteristikomis, papildytas moderniomis technologijomis, kovo 4 dieną naujasis „Juke" taps „Nissan" stendo žvaigžde kasmetinėje Ženevos automobilių parodoje. 

Iki pat naujojo modelio premjeros, „Nissan" savo gerbėjams kasdien atskleis po mažą naujojo modelio fragmentą „NissanLietuva" Facebook'o paskyroje. Nuo šiandienos pradedamos publikuoti nuotraukos, kurios padės įsivaizduoti, kaip atrodys naujasis modelis, kurį „Nissan" atskeis jau kovo 4 dieną. 

Sekite naujienas Facebook'o puslapyje: https://www.facebook.com/NissanLietuva , kur kasdien parodysime jums vis daugiau naujojo „Nissan Juke".

###

Apie „Nissan" Europoje

„Nissan" yra daugiausiai veiklos Europoje vykdantis užsienio gamintojas. Įmonėje dirba daugiau nei 14 500 žmonių, atliekančių projektavimo, tyrimo ir plėtros, gamybos, logistikos, pardavimų bei rinkodaros darbus. Praėjusiais metais „Nissan" gamyklose Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje ir Rusijoje buvo pagaminta daugiau nei 635 000 įvairių automobilių: apdovanojimus laiminčius „crossover" klasės automobilius, SUV ir komercinės klasės automobilius ir populiariausią pasaulyje elektromobilį Nissan LEAF, kurio klientų pasitenkinimo indeksas siekia net 97%, o net 95% savininkų jį rekomenduotų įsigyti kitiems. Šiandien Europai „Nissan" siūlo 24 skirtingus ir naujoviškus gaminius bei turi galimybę tapti pirmaujančiu Azijos prekės ženklu Europoje.

Nissan Nordic Europe Ltd.

Nissan Nordic Europe Oy yra Nissan importo ir marketingo padalinys veikiantis Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Kompanijoje dirba apie 181 darbuotojai, o būstinė įsikūrusi Suomijoje.www.nissan.lt