„PULSAR DIG-T 190" SU NAUJUOJU SPORTIŠKU VARIKLIU „UŽKURS TIKRĄ PIRTĮ" / Ivuana / Naujienos

„PULSAR DIG-T 190" SU NAUJUOJU SPORTIŠKU VARIKLIU „UŽKURS TIKRĄ PIRTĮ"

  • 190 AG (140 kW) variklis su turbokompresoriumi pasižymi dideliu efektyvumu, išskirtine degalų ekonomija bei mažomis emisijomis.
  • Didžiausias 240 Nm sukimo momentas ir puikus lankstumas, esant mažiems variklio sūkiams.
  • Visi DIG-T 190 modeliai pasižymi unikaliais stiliaus patobulinimais.
  • Unikalūs lengvojo lydinio ratlankiai ir speciali salono apdaila siūloma kaip standartinė versija.
  • CO2 emisijos sudaro vos 138 g/km */**.
  • Prekyboje nuo 2015 m. pavasario

Su naujuoju 190 AG 1.6 DIG-T variklio pasirodymu, „Nissan" naujajai „Pulsar" linijai suteiks sportiškumo akcentų. Naujasis variantas su benzininiu varikliu ir turbina prie „Pulsar" gamos prisijungs 2015 m. Pavasarį. Jame bus matyti sportiškumo potencialą atspindintys dizaino ir medžiagų patobulinimai.

Iki šiol sportiškiausias ir galingiausias „Pulsar" toliau didina „Nissan" patrauklumą, kadangi prekės ženklas grįžta į populiarųjį C segmentą. Pritaikius visureigių rinkoje „Nissan" vardą išgarsinusį dizainą bei inžinerinius sprendimus, modeliuose DIG-T 190 pabrėžiama prekės ženklo aistra pažangioms technologijoms bei originaliam dizainui.

190 AG (140 kW) esant 5 600 sūkių per minutę išvystantis 1.6 DIG-T variklis tapo vienu pažangiausių sektoriuje, užtikrinančių didžiausią 240 Nm sukimo momentą, esant 2 000 sūkių per minutę. Sukurtas, kad užtikrintų išskirtinį lankstumą, esant mažiems variklio sūkiams, jis yra toks galingas, kad pralenkia konkurentus, turinčius šešių pavarų transmisiją.

1.6 DIG-T variklio galią galima sulyginti su daug didesniais varikliais, tačiau jo degalų sąnaudos ir dujų emisija prilygsta daug mažesniems varikliams ir tai yra pagrindinis „Nissan" ekonomijos bei ekologijos didinimo filosofijos tikslas. Jau daugybę metų „Nissan" svarbiausia yra „panaudojant mažiau, sukurti daugiau". Puikus to pavyzdys - „Pulsar DIG-T 190". Nors išvaizda ir labai sportiška, tačiau šimtui kilometrų suvartojama vos 6,0 l* degalų, CO2 emisija sudaro vos 138 g/km*/**. Variklis visiškai atitinka EU6 reikalavimus ir yra pagamintas pritaikius inovacijas (pvz., mažos trinties, aušinamų išmetamųjų dujų pakartotinės cirkuliacijos technologija).

Iš kitų „Pulsar DIG-T 190" išskiria ne tik puikios eksploatacinės savybės. Naujajai sportiškai prigimčiai atspindėti „Nissan" sukūrė stilingų akcentų paketą. Visose „DIG-T 190" modelio „Acenta" bei „Tekna" versijose į standartinį paketą įeina daugybė unikalių elementų. Šie elementai - tai pagal unikalūs lengvojo lydinio ratlankiai (17 colių - standartinė „Acenta" ir 18 colių - „Tekna" komplektacija) su frezuotomis briaunomis ir dviejų tonų juodos bei sidabrinės spalvos apdaila, unikalūs ir sportiškesni priekiniai žibintai, kurių juodos spalvos apdaila išryškėja chromuotame reflektoriuje.

Sportiškumo pojūtį dar labiau sustiprina į standartinį paketą įeinanti chromuota išmetamojo vamzdžio apdaila.

Modelių su 1.6 DIG-T varikliais viduje prietaisų skydelio liniją pratęsia unikali apdaila ir išskirtinės baltos siūlės ant trijų stipinų vairo bei odinių sėdynių (tik „Tekna" versijose). Salono dizaino paketą užbaigia lengvojo lydinio sportiški pedalai.

*laukiama duomenų patvirtinimo

**emisija priklauso nuo ratų dydžio