TRYS „NCAP" LAIMĖJIMAI IŠ EILĖS: NAUJASIS „PULSAR" - TREČIASIS „NISSAN" MODELIS, 2014 M. PELNANTIS AUKŠČIAUSIĄ „EURONCAP" ĮVERTINIMĄ / Ivuana / Naujienos

TRYS „NCAP" LAIMĖJIMAI IŠ EILĖS: NAUJASIS „PULSAR" - TREČIASIS „NISSAN" MODELIS, 2014 M. PELNANTIS AUKŠČIAUSIĄ „EURONCAP" ĮVERTINIMĄ

  • Nepriklausoma naujų automobilių saugumo vertinimo organizacija „Euro NCAP" naujajam „Nissan Pulsar" modeliui skyrė maksimalų penkių žvaigždučių įvertinimą.
  • Atliekant vaikų saugumo vertinimo testą su 18 mėnesių kūdikį imituojančiu manekenu, šis „Nissan" modelis surinko maksimalų taškų skaičių.
  • Šiais metais penkių žvaigždučių įvertinimą taip pat yra pelnę naujieji „X-Trail" ir „Qashqai" modeliai.

„Nissan" sustiprino savo kaip patikimo ir aukščiausią saugumo lygį užtikrinančio prekės ženklo įvaizdį, pelnydama dar vieną nepriklausomos naujų automobilių saugumo vertinimo organizacijos „Euro NCAP" penkių žvaigždučių įvertinimą. „Pulsar" yra trečiasis iš eilės bendrovės modelis, kurio saugumas įvertintas penkiomis žvaigždutėmis. Visai neseniai toks pat maksimalus įvertinimas už saugumą buvo skirtas ir naujiesiems „X-Trail" bei „Qashqai" modeliams.

„Euro NCAP" susidūrimo testų ataskaitoje pabrėžtas įspūdingas „Pulsar" tvirtumas: jis užtikrina patikimą kojų ir šlaunikaulio srities apsaugą. Atliekant net pačius griežčiausius „Euro NCAP" susidūrimo su stulpu testus, manekenų užfiksuoti duomenys taip pat patvirtino šio automobilio puikią apsaugą nuo sužalojimų. Organizacijos ataskaitoje maksimalus taškų skaičius „Pulsar" skirtas ir už vaikų apsaugą (atliekant testus su 1,5 metų amžiaus vaikus imituojančiais manekenais). Pagyrų susilaukė ir šio modelio užtikrinama pėsčiųjų apsauga.

Kiekvienas „Pulsar" sukonstruotas pirmiausia galvojant apie saugumą

„Euro NCAP" vertinimo rezultatai rodo, kokį dėmesį „Nissan" skyrė „Pulsar" saugumui, ir kartu pabrėžia šio automobilio užtikrinamą išskirtinį vairuotojo bei keleivių saugumo lygį. Saugumas jau seniai yra tapęs neatsiejama „Nissan" dizaino ir inžinerijos sampratos dalimi. Bendrovės pasiryžimas tobulinti ir plačiai diegti aktyviosios bei pasyviosios saugos technologijas įtvirtina jos kaip lyderės pozicijas šioje srityje.

„Pulsar" komplektuojama pirmąkart sektoriuje pristatoma saugos įranga, įskaitant ir judančių objektų aptikimo sistemą. Ši pažangi technologija, naudojanti gerai žinomą aplinkinio vaizdo sistemą, yra patikimas skaitmeninis „Pulsar" vairuotojo partneris. Ji stebi, ar nesimato jokių artėjančių objektų važiuojant atbuline eiga. Kitos „Pulsar" pirkėjams siūlomos saugos sistemos - išankstinio avarinio stabdymo, nukrypimo iš važiuojamosios juostos įspėjimo bei aklosios zonos stebėjimo / įspėjimo sistemos ir itin efektyvūs LED priekiniai žibintai.

„Pulsar" - tai kokybės ir „Nissan" naujovių dvelksmas C segmente

Spalio mėnesį vykusioje Paryžiaus automobilių parodoje pristatytas ir dabar visoje Europoje pardavinėjamas „Pulsar" modelis išsiskiria praktiškumu, naujoviškomis technologijomis ir kokybe. Šiomis savo savybėmis jis diktuoja naujus vertės standartus visame sektoriuje. Garsių ir populiariausių „Nissan"crossover modelių genus paveldėjęs naujasis „Pulsar" sukurtas siekiant specialiai patenkinti C segmento pirkėjų poreikius. Tai itin funkcionalus automobilis, kuriam būdinga didžiausia sektoriuje erdvė gale sėdinčių keleivių kojoms.

„Pulsar" modeliams siūlomi trys 110 AG, 115 AG ir 190 AG galios varikliai. Visose versijose kaip standartinė įranga įdiegta „Idle Stop-Start" technologija, užtikrinanti mažesnį CO2 kiekį ir geresnę kuro ekonomiją.